Hogy válassz olcsó okostelefont?

A mobiltelefonok hatalmas része az életünknek. Ha nincsenek gyerekei vagy kisállatai, akkor talán a legfontosabb dolog az életedben. (Néha még a háziállatok is mondják ezt.) * Ha szülő vagy, és ezt mondja, azonnal nézze meg a terapeutát. Mindenesetre fontosak, de nem kell ilyen drága. Az iPhone ma több száz dollárért jár, és nem kell sok pénzt költenie mobileszközére. Az ostoba. Lehet, hogy áldozatokat kell hozni, amikor olcsó mobiltelefonra törekszünk, azonban a & hellip, akkor tényleg el kell gondolkodnod, hogy mit kell, és amit akarsz. A piac célja, hogy elérje az embereket az akarattal. Te is okosabbnak kell lenned, mint a piacon.

használt okostelefon

Meg fogom szüntetni az olcsóbb mobiltelefon vásárlásának lépéseit. Három egyszerű lépéssel lecsökkentheti meglévő havi mobiltelefon-számláit.

Válaszd ki a legjobb szolgáltatót

Gondoljon a különböző hordozókra, akik ott vannak. A különböző fuvarozóknak különböző áraik és különböző ajánlataik vannak. Önnek megvan az AT & T, SPRINT, VERIZON, T-MOBILE, és akkor van néhány kevésbé ismert szállítója, akik olcsóbb áron kínálnak. De mi mást kínálnak neked? Fontos tudni, hogy mennyi adathasználatra van szükséged, ki rendelkezik a legjobb barátokkal és családtervvel, mennyire gyakran írsz szöveget, és a fuvarozók kutatása során ez fontos információ. A telefon használata nélkülözhetetlen vezeték nélküli lefedettség nélkül, ezért a legfontosabb első lépés a legjobb szállító megtalálása.

Szerencsére az internet világában élünk, és annyi kutatás történt, hogy mi a legjobb. Olyan sok szavazatot, véleményt és visszajelzést számítottak ki, amire szükséged van.

Milyen funkciók a legfontosabbak?

Mennyire fontos és szükséges a mobiltelefon igényeinek megfelelő okostelefon? Ez a választás itt minden pénzügyi különbséget a világon tehet. Nyilvánvaló, hogy az okostelefon az emberiség legnépszerűbb kiegészítőjévé vált, nem jelenti azt, hogy a legfontosabb.2015-ben a vezető okostelefonok az Apple iOS iPhone és az Android a Google. Számos felhasználó kijelentette, hogy az Apple egy kicsit merevebb, mint az Android, bár az App és a média funkciói nagyszerűek. Ha elszakad a két lehetőség közül, akkor hiányzik a 3rd party app support.Mennyire fontosak az alkalmazások? Mennyire fontos egy érintőképernyő? Szeretné, ha a telefon automatikusan frissülne? Szüksége van a kiváló minőségű videók rögzítésére? Ezek valóban a kérdések, amelyeket meg kell kérdeznie, amikor el kell döntenie az okostelefont, hogy megmentsen néhány elnöki flash kártyát. Ha elkezdesz gondolkodni olyan funkciók kiküszöböléséről, amelyekre nincs szükséged, akkor már pénzt takarít meg.

Használt telefon

A választott telefon típusa a költségtakarékosság szempontjából is elengedhetetlen. A régebbi telefon sokkal olcsóbb lesz, mint egy újabb modell, függetlenül attól, hogy milyen típusú. Gondolj bele, mint vásárolni egy autót. Egy autó elveszíti az értékének 25% -át attól a pillanattól kezdve, amikor a tételt elvezeti. Ez a mobiltelefon-vásárlásra is érvényes. Az új boltban drágább lesz. Közvetlenül a denevérből elkerülheti a 25% -os megtakarítást.Sok szerencsét a keresésedben. És a tárcája mindig is nehéz marad.