Hogyan válassz?

Lassan akkora választék lesz iPhone tokokból, hogy ha több napot szánnánk rá, akkor sem érnénk a kínálat végére, ezért érdemes néhány kiválasztási szempontot szem előtt tartani, hogy biztosan jó döntést hozzunk.

A jelenlegi iPhone 7 formája nagyon különleges és vékony dizájnú. Ezért aki a telefon külalakjáért vásárolt meg a csúcs Apple terméket, annak érdemes lehet egy vékony bőrtokot választani, vagy egy speciális kialakítású plexi védelmet, mert ezek a legvékonyabbak.

A karcoktól ezek a tokok is szinte hibátlanul megóvják a telefont, azonban némileg hátrányos helyzetbe kerülhetnek a törésteszteken. Kizárólag azoknak ajánljuk ezeket a vékonyabb tokokat, akik tudnak és akarnak is vigyázni a mobiljukra.

telefontok

Az ütésálló iPhone tokok, már teljesen más tészta. Ezek éppen robosztus küllemük miatt nyújtanak megfelelő védelmet és leejtés biztonságot a telefonunknak. A fogásuk általában kiemelkedően jó, és sokszor gumírozott élekkel rendelkeznek, hogy még véletlenül se csússzon ki a kezünkből. Ezeket a típusokat azoknak ajánljuk, akik gyakran mennek túrázni, sokat sportolnak a mobiljukkal együtt.

A legtöbb gyártó már katonai teszteknek is alávetik termékeiket. Mi feltétlenül ezeket részesítjük előnyben. Mivel nem szeretnénk olyan kellemetlen meglepetésben részesülni, hogy mi tesztelhetjük először egy tok ütésállóságát.