Valószínűleg 120Hz-es lesz az új iPhone 12 kijelzője

Két dolog, amit többször is hallottunk az iPhone 13-ról , hogy kisebb bevágással bírhat, mint az elődök, és hogy a tartomány legalább egyes modelljeinek 120 Hz-es képernyője lehet, és most még több bizonyíték van mindkét dologra.

Először az iRepair (görög javítószolgálat) megosztott egy fotót a Cnet hírportállal, amely állítólag három iPhone 13-as modell elülső üvegét mutatja. A bal oldalon található az 5,4 hüvelykes iPhone 13 mini, a jobb oldalon a 6,7 ​​hüvelykes iPhone 13 Pro Max, középen pedig egy 6,1 hüvelykes kijelző, amelyet akár az iPhone 13, akár az iPhone 13 Pro számára szánhattak.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy mindhárom képernyőn a bevágás kisebb, mint az iPhone 12-es sorozatban, annak köszönhetően, hogy a fülhallgató hangszórója a rés fölötti felső keretbe került.
Ezt egy csipet sóval vennénk, mivel nincs garancia arra, hogy ezt az elülső üveget valóban az iPhone 13-as sorozatnak szánják. Ráadásul bár egy kisebb bevágás valószínűnek tűnik, korábban a legtöbb forrásból hallottuk, hogy ezt a kamera alkatrészeinek zsugorításával vagy kombinálásával lehetne elérni , nem pedig a fülhallgató mozgatásával. Ennek ellenére teljesen lehetséges, hogy ez egy korai pillantás az iPhone 13 elülső üvegére.

Ami a 120 Hz-es képernyőt illeti, a legfrissebb hírek a dél-koreai The Elec elektronikai híroldalról származnak, amely az UBI Research-től (piackutató cég) hallotta, hogy a Samsung Display az OLED képernyő gyártósorának átalakításán dolgozik, megjeleníti az Apple számára egy olyanba, amely LTPO képernyőket épít.

Az LTPO képernyők olyan változó frissítési gyakoriságot támogatnak, amelyek magas szinten fejlõdhetnek ki, mint például az a 120Hz, amelyre az Apple a hírek szerint költözik . Ezt a technológiát használja a Samsung a Samsung Galaxy S21 Ultra-hez hasonlóan . Mint minden pletykában, nem lehetünk biztosak abban, hogy ez pontos, de mind a 120 Hz-es kijelző, mind a kisebb bevágás jelenleg nagyon valószínűnek tűnik, mivel sok forrás most mindkettőre rámutat.