Újrateszteljük az iPhone-t!

Még most is kapható az ütésállóságáról kevésbé híres, „bendgate”-tel megáldott iPhone 6 Plus, az Apple első „nagykijelzős” telefonja. Megvizsgltuk mennyire élhető a már 3 éves telefon a legújabb iOS oprendszerrel.

Apple debütáló phablet mindig győztes, ha te vagy a piacon egy olcsóbb iOS-eszközön. De ha kíváncsi, hogyan halmozódik fel a iPhone 7 Plus elérhetővé tettük, hogy a verseny az oldalt. Amint az várható, sok minden megváltozott -, de van egy csomó, amely nem is.

Mit tud egy régi iPhone 6?

Már a iPhone 6 Plus mutatott tünetei a rettegett betegség Touch, mint egy villódzó kijelző? Szerencséje. Az Apple most egy javító program kizárólag a phablet (Bocs, iPhone 6 tulajdonosok). Megtalálható hogy jobb itt .

Végül keres egy iPhone 6 Plus esetében ? Úgy találtuk, hogy a legjobb is elérhető, hogy is illik egy iPhone 6S Plus .

A 5.5-es iPhone. Ez talán nem tűnik olyan szokatlan őt, de amikor először megjelent, hogy volt valami, ami már küldött borzongás le a tüskék kollektív die-hard Apple rajongók, mivel ez volt a készülék néhány hittük soha nem látni a Cupertino -alapú ruhában.

Mégis itt vagyok, bámult le a hordó, amit egykor a legnagyobb iPhone a történelem – az iPhone 6 Plus.

Megérkezett mellett iPhone 6 – Apple 2014 zászlóshajója okostelefon – amely méri 4,7 hüvelyk, ami még inkább barátságos szélesebb skáláját pálmák, mint a supersized iPhone 6 Plus.

Megéri még megvenni?

Sokan közületek, különösen az Android meggyőzés, lehet, hogy vajon mi ez a nagy felhajtás – elvégre a Samsung Galaxy Note 2 felbukkant egy 5,5 hüvelykes kijelző évvel ezelőtt.Álljon meg egy pillanatra, hogy szemügyre vegye a történelem az iPhone mégis, és látni fogja, hogy miért az iPhone 6 Plus volt olyan nagy dolog.

Korábban az Apple csak foglalkozott két méretben kapható: a 3,5 hüvelykes kijelző megérintette az első öt generáció iPhone, és mindössze három volt szerencsém egy nagyobb 4 hüvelykes kijelző. Nemrég még maga az Apple kiáltotta ki a 4 inch-es kijelzőt a tökéletes méretnek, aztán alig 2 évvel rá már könnyedén belátta, hogy ezt bizony meg kell növelni a mai kor igényeinek. Ha szerencsénk van, akkor pedig tovább nem fog növekedni… Forrás: Knowyourmobile