Új Xiaomi Mi11 pletykák

A Xiaomi Mi Note 11 lehet az 2020 egyik legjobb telefonja – elődje, a Mi Note 10, a legjobb okostelefonoklistáján ül , és a vállalat valószínűleg sokat tanult a 2020 elején lévő prémium készülékekből – a Mi 10 és a Mi 10 Pro – is.

Azt mondjuk, „lehetne”, mert nem csak, hogy nem tesztelték a telefont, de nem is tudom, ha jön. A Mi Note 10 meglepetésszerű elindítása volt, tekintettel arra, hogy a Mi Note telefon előtt a Note 3 évvel korábban volt, és nem világos, hogy ez egy új tartomány a Xiaomi-tól, vagy ha ez egy egyszeri kézibeszélő volt.
Szeretnénk látni egy Xiaomi Mi Note 11-et, mert mint mondtuk, a Mi Note 10 az egyik legjobb telefon, amelyet most vásárolhat, fantasztikus kamerákkal, prémium érzéssel és képernyővel, és ami a legfontosabb, meglepően alacsony áron.

2020 végén (amikor a Mi Note 11 elindítására számítunk) a Note 10 nem lehet olyan jól, mint egy év értékű verseny, és a Mi Note 11 néhány újabb funkciót és csípést hozhat, amelyek a Xiaomi-t a tetején tartják.

Még nem sokat hallottunk a Xiaomi Mi Note 11-ről – van néhány pletyka és szivárgás, amelyeket nem tulajdonítottak egy adott telefonnak, amelyet az alábbiakban felsorolunk – de amíg további pletykákra várunk, egy kívánságlistát hoztunk létre arról, hogy mit akarunk látni a Mi Note 11-ben.

Mi a baj? A Xiaomi következő várt középkategóriás okostelefonja
Mikor lesz kint? Valószínűleg 2020 novembere körül
Mennyibe fog kerülni? Esetleg körülbelül £ 459 / AU $ 888 (nagyjából $ 590)
Xiaomi Mi Note 11 kiadás dátuma és ára
A Xiaomi Mi Note 10 2019 novemberében indult – valószínű, hogy az újabb verziót 2020-ban körülbelül ugyanabban az időben fogjuk látni. Ezt az időpontot azonban így vagy úgy befolyásolhatja a Covid-19 világjárvány, így a telefon 2021-ig elhalasztható.

Ami az árat illeti, a Mi Note 10 ára £ 459 / AU $ 888 (körülbelül $ 590) a leginkább megfizethető változat, így lehetséges, hogy a Mi Note 11 sokba vagy talán egy kis összegbe kerül.

Mondván, hogy a Xiaomi Mi 10 egy kicsit drágább volt, mint a Mi 9. Lehetséges, hogy a vállalat lemásolja ezt az ugrást a Mi Note sorban, de reméljük, hogy nem az alacsony ár volt a Mi Note 10 igazi ereje.

Xiaomi Mi Note 11 szivárgások és pletykák

Tudjuk, hogy a Xiaomi egy új zászlóshajón dolgozik, amely2020 vége felé fog kijönni, és a vállalat vezérigazgatója megerősítette néhány funkcióját róla.

Nyilvánvalóan a telefon akarat volna egy 3.5mm fejhallgató alsó, -ban- képernyő ujjlenyomat érzékelő, lemezjátszó beszélók és 30x berreg fényképezőgép – egy lék is államok ez tudna volna egy tető- vég Snapdragon 865 folyamat mégis ez tudna utal -hoz egy különböző telefon.

Más mint amit mi kikötő’ meghallott egy egyes pletyka vagy lék körülvevő a Xiaomi Mi Jegyzék 11 éppen most. Azonban hallottunk különböző új Xiaomi technológiáról, amely nem volt csatolva egy megnevezett okostelefonhoz, így debütálhat a Mi Note 11-ben – ez csak spekuláció.

Például a Xiaomi szabadalmaztatott egy alulmegjelenítő kamerát az elülső snapperszámára, olyan technológiát, amely lehetővé tenné a telefon számára, hogy egy teljesen képernyős előlaplegyen mozgó alkatrészek vagy újszerű trükkök nélkül, hogy biztosítsa, hogy még mindig van egy elülső kamera. Trükkök, mint például ez a másik Xiaomi szabadalom, amely megmutatja a telefont, amely félbefordul, hogy szelfiket készítsen.

Képernyőfrissítés és kameramodul továbbfejlesztés

A Xiaomi Mi Note 11 középkategóriás lapkakészletére számítunk, és a vállalat azt mondják, hogy egy Dimensity 1000 Plus processzorral rendelkező okostelefonon dolgozik a MediaTek-től. Ez 5G-kompatibilissé tenné a telefont, és lehetővé tenné a 144 Hz-es frissítési gyakoriságot. Mondván, hogy a Xiaomi látszólag fontolóra vette a Samsung Exynos lapkakészletének használatát is a telefonjaiban.

Ami a kamera képességeit illeti, úgy tűnik, hogy a Xiaomi egy 108MP kamerával és egy óriási 120x digitális zoommal dolgozik egy telefonon, feltehetően egy külön teleobjektíven keresztül, amely minden versenytársat kirobbantana a vízből a számok tekintetében.

Óta ez extra- erős fényképezőgép telefon van mondott -hoz lenni Mi CC telefon, ez tudna lenni a Mi Jegyzék 11 túl ( mint a Mi Jegyzék 10 volt úgy ismert mint a Mi CC 9 Profi -ban Kína).

Végül hallottuk, hogy a Xiaomi egy 120 W-os töltőn dolgozik, amely percek alatt feltölti a telefont. A Xiaomi Mi Note 11 nem lehet az a telefon, amelyben ez debütál, mivel ez a telefon közép-ranger, és ez határozottan prémium funkció, de a Mi Note 10 volt az első Xiaomi telefon 108MP kamerával, így lehetséges.