Mit tud majd az iOS11

Az iPhone 8 minden bizonnyal megadja nekünk iOS iOS 10. és 11. mennek három hónappal a béta tesztelés után a WWDC 2017 június 5-én

A belső előírások az iPhone 8 kétségtelenül előrelépést az Apple A11 chipset, ami erősebb, mint a jelenlegi A10.

Mi iOS 11. és az A11-es rendszer a chipen jelent iPhone 8? Mi végre látni testreszabási Control Center és a mai menü widgetek vált kifinomult.

hirdetés
Az iPhone futó iOS 8 11 Az is valószínű, hogy indul Display Settings még a képernyőn (amely megjelenik?) És egy továbbfejlesztett e-mail alkalmazás (hipertext szöveget, végül?).

Az új chipset, az úgynevezett Apple vagy az Apple A11 A11 Fusion maradhat egy quad-core processzor, mint az iPhone 7 indított ezzel és váltotta le a sokáig tesztgyőztes iPhone 6-ot

Igen, a okta-core processzor minden düh, de az Apple eltávolodott hirdeti nagy számok, és inkább összpontosított épület teljesítményét. Ez nagyon jól.

Ugyanez a helyzet a RAM. Ő is marad 2 GB iPhone 8 és 3 GB iPhone 8 Plusz két kamerával. Között az Apple termékek, iPad mindössze 12,9 Pro 4GB. Bár pletyka Analyst azt sugallja, hogy az összes iPhone modellek 3 8 GB.

De az iPhone 8 mehet a kisebb szám: 10 nanométer. A folyosón az A10 Fusion 16nm 10 nm-F11 A11 tenné jelentős nyereséget.

Snapdragon 835 Qualcomm chip 10, például kevesebb energiát igényel, és a teljesítmény növekedés mintegy 16 nm zseton. Apple akar versenyezni a chip.

Míg az Apple nem használja Qualcomm processzor, ő használta a modemet a San Diego cég. De az iPhone 7 és 7 Plusz, hogy megduplázta a modem: néhány Intel (GSM modell csak [AT & T, a T-Mobile és szinte az összes többi piaci)] és más Qualcomm ( GSM + CDMA [Verizon és a Sprint]).

Jelenleg is folyik a tárgyalás az Apple és a Qualcomm szabadalmi túlterhelés szokásos kérdés, így lehetséges, hogy az iPhone 8 Qualcomm hagyhatja teljesen.

Kombinálni a tény, hogy az Intel bejelentette CDMA kompatibilis modem teszi, hogy kompatibilis a Verizon és a Sprint az Egyesült Államokban, és a Qualcomm lehet száműzte az új iPhone 2017.

A partnere Imagination Technologies grafikus chip is ugyanabban a csónakban hamarosan. Apple tájékoztatta a brit GPU szállítóval – partnere, mivel az Apple iPhone 1 -, hogy csökkenni fog a grafikus chip üzlet az iPhone és az iPad az elkövetkező két évben. Így mindig lesz az iPhone és az iPhone 8 9 de talán nem az iPhone X.

Figyelembe TechRadar: iPhone 8 természetesen gyorsabb, de a túlzott sebesség lehet csomagolni egy másik négymagos processzor párosul 3GB RAM-mal és 2 GB. Sok műszaki függ-e vagy sem az Apple készen áll, hogy megmutassa az erejét VR és az AR. IOS 11 majdnem adni, és arra számítunk, hogy az Apple továbbra is kihasználhatja a fejlesztők számára, hogy eszközöket, mint a Siri és a menü személyre szabását.