thincharge telefontok

Telefontokok biztonságosan

Sok gyártó állítja azt, hogy paicra dobta a valóban „vékony” akkumulátoros telefontokot, de ez valójában, csak egy marketing trükk. Használtam több tucat iPhone tokot beépített akkumulátorral az évek során, és annak ellenére, hogy a legtöbbször fel voltak tűntetve a csomagoláson olyan szavak, mint „ultra-vékony” és a „lehet-vékony”, legtöbbjük még így is túl termetes volt a mindennapi használathoz.

Iphone tokot vennél?

A ThingCharge iPhone tok valóban egy indiegog projektként indult, végül is az egyik legmagasabb támogatottságot szerezte meg a tokok között minden alkalommal az oldalon. Szerencsére támogatja, mind az iPhone 6 és 6s készüléket és az összes verziójú iOS-t is. Az akkumulátor a 2600mAh Li-Polymer típusú, ami magyarra lefordítva nagyjából plusz 10 óra beszélgetési idő vagy 7 órányi böngészést jelent, és a tok folyamatosan töltődik az Apple saját Lightning kábelével. Ez egy elég nagy dolog, mert azt jelenti, hogy nem kell lehúzni egy külön kábellel, hanem csak fenn hagyjuk a telefonon és máris töltjük az akkumulátort is és a telefont is.

Az ár, azonban elég baráti az Apple saját megoldását alapul véve, mert mindössze 60 dollár körül alakul, szemben az Apple gyári 200 dolláros megoldásával.

Nagyon nehéz képeken keresztül átadni, hogy milyen vékony ez a tok, így a fotók csalókának tűnhetnek. A valóságban tényleg, hihetetlenül vékony és általában az emberek csak akkor veszik észre, hogy nem egy átlagos tokról van szó, ha érzik a súlyát. A telefontok igénytelen kialakítása azonban egy kicsit illúzióromboló, de reméljük, a következő kiadásban már orvosolják ezt a problémát.

Vastagság és tok tulajdonságok

Azonban úgy tűnik fordult a kocka . A cég úgy értékesíti a telefontokot, mint a „legvékonyabb iPhone powerbankos tok a piacon”, és azt kell mondanom lehet, hogy igaza van. Ma már nem, újdonság az akkumulátoros tok, de talán ez, messze a legvékonyabb iPhone kompatibilis megoldás, amit valaha próbáltam.

Hogy milyen vékonyságról beszélünk? Nos, a helyzet az, hogy maga a tko csak 11mm vastag. Tehát, ha figyelembe vesszük, hogy az iPhone 6s a 7.1mm vastag, akkor a ThinCharge csak hozzá mintegy 3.9mm vastagságot az, ami több, mint lenyűgöző. Továbbá, nincs csúnya túlnyúlás a Lightning port, irányában, mint a legtöbb akkus tok esetében.

thincharge telefontok

Sajnos azonban a tok közel sem tölétes. Belefutottam több hibába is tesztelés során, beleértve a lassú töltést, a ne pontosan illeszkedő telefontokba, és az én iPhone, a töltés port lötyögésébe és egyéb kellemetlenségekbe. Tehát a vékonyságért ennél a toknál elég nagy árat kell fizetnünk? Hogy pontosan mit is, az alább olvasható: