ipaky iphone 6s tok

A törhetetlennek készült iPhone 6S tok

Unod az egyfolytában karcos iPhone 6S-ed? Itt az idő, hogy olyan tokot használj, ami maradéktalanul megvédi telefonod a legnagyobb problémáktól! Tisztában vagyunk azzal, hogy az iPhone 6S tok mindeki számára egy szükséges kiegészítő és adott esetben értéket képvisel, ezért tettük a küldetésünkké, hogy megtaláljuk alegjobbat a számodra. Azoknak ajánljuk a következő tokot, akik vágynak a valódi védelemre a Hard Core (HC) sorozat keretein belül, de utálják a méretes tokokat. Hadd mutassam be az iPaky Survivor sorozatát az Apple iPhone 6S készülékre.

ipaky iphone 6s tok szürke

Megvédi a telefont az elejtéstől

Ami a védelmet illeti, az feltétlenül az egyik legjobb a jelenleg piacon megtalálható tokok között. Ez kemény héj megvédi a zsebében elemek, hosszú csepp, és mindenféle hatásokat. A puha Gél esetén extra ütések abszorpciója és a sarok megerősítés pedig annyira zseniális, hogy képes megvédeni a legtöbb ess következtében. Miután ezeket elmondtuk, gyorsan le is teszteltük a Phonebox segítségével, hogy a valóságban hogyan reagál a iPhone 6S tok a kiképzésre. Be kell valljuk, hogy tökéletesen! A tok mindenféle kínzást túlélt alig pár karcolással. A telefonon azonban szerencsére semmilyen sérülést nem tapasztaltunk.

Ez végre egy valóban zseb-kompatibilis védelem a legjavából . A csodálatos vonalvezetés különlegesen vékonnyá teszi az iPhone 6S tokot – ami azt jelenti, hogy amellett, hogy extra vékony,  mind a négy sarka fel van készülve a készülék leejtésére, mégpedig ott, ahol a legnagyobb szükség van erre. A többi nagyobb, hasonló védelmi szintet kínáló tok mellett ez szintén tartalmazza azt a különleges funkciót, hogy letehetjük a telefont az asztalra, képernyőjével lefelé, mert nem fog se megkarcolódni, sem pedig olyan egyszerűen betörni.

ipaky rétegek

Három rétegű védelmet nyújt az iPhone-nak

  1. réteg – iPaky sokk abszorbens polimert
  2. réteg – Kemény ütésálló polikarbonát héj
  3. 3. réteg- Puha szilikon felszerelt sarkak

ipaky ütésállóság

Érdemes jó áron megvenni?

Mivel valószínűleg mindenki sokáig használja a beszerzett védőtokokat, ezért használt tesztünk keretében is beszámolunk majd a fejleményekről. Azonban abban biztosak lehetünk, hogy a tok puha belseje a a tökéletes anyagminőségnek köszönhetően még sok le és felrakás után is megőrzi rugalmasságát és nem fog lógni a készüléken, miután eltávolították egy párszor.

Könnyen kezelhető marad a telefon

Egy nagyon kevés funkcionális problémát találtunk, de ez a kellemetlenség sajnos a legtöbb iPhone 6S toknál fennáll, hogy ez lesz nehéz benyomni a zár gombját a telefon oldalán. Továbbá, a kemény héj körül a kamera lencse nyílása hajlamos a szöszök összeszedésére. Az utóbbi persze nem is probléma, hiszen az mindegyik toknál megtalálható, és konkrétan 2 másodpercbe telik a probléma orvoslása.

 

Azonban, ha egy megfizethető, de rendkívül tartós, és hosszú élettartamú iPhone 6s tokot keresel magadnak, ami tökéletesen megvédi szinte minden élethelyzetben a kedvenc Apple okostelefonod, akkor tégy egy próbát és nem fogsz csalódni benne.