iPhone X és az iOS11

Rengeteg új hardver van az iPhone X-ben, de még mindig fut iOS 11 – bár néhány csípés a navigáció, hogy befogadja a hiányzó otthoni gomb. Felfelé csúsztatva az alulról felfelé, menj haza, csúsztasd le jobbra a Vezérlőközpont felemeléséhez (lefelé?), És balról csúsztatva lenyomva az Értesítések ablaktábla megnyitásához. Az ablaktáblában vannak gombok a zseblámpához és a fényképezőgéphez; egy csavarral megkövetelik a 3D Touch működését, így valódi gomboknak érezzék magukat. Ez szép, de megtöri a 3D Touch paradigmát. Ez az egyetlen hely az egész rendszerben, ahol a 3D Touch a jobb kattintás helyett egy bal kattintással működik. Emblematikus, hogy az általánosan fuzzy iOS az alapvető interfészkoncepciókkal vált, gondolom.

Az alkalmazások közötti váltás szórakoztató és egyszerű: a csúszkálással felfelé és tartsuk lenyomva az összes alkalmazást egy kártya-szerű fedélzeten, vagy egyszerűen gyorsan csúsztathatjuk balra és jobbra az otthoni sávon, hogy egyszerre ugorjunk át rajta.

iOS11

És … ezek alapvetően az iOS 11 változásai az iPhone X-en, a különféle résszel kapcsolatos kerfufflesektől eltekintve. Ha az iOS-t egy darabig használja, és az iOS 11-et az elmúlt hónapban, itt semmi sem fog meglepni. Az Apple talán teljesen átgondolta, hogyan oldja fel az iPhone X-t, de még mindig nem adja fel az alkalmazások ikonjainak rácsát, vagy az értesítéseket még erőteljesebbé tette, sőt lehetővé téve, hogy az időjárás alkalmazás ikonja megjelenítse az élőhőmérsékletet. Siri még mindig Siri. Ha egy iPhone X-t vásárolsz, amely radikális változást vár az iPhone-élményedre, akkor valószínűleg nem fogja megkapni. Hacsak nem igazán utálod a telefon feloldását.

Az iPhone X nyilvánvalóan a legjobb iPhone valaha készült. Vékony, erőteljes, ambiciózus ötletekkel rendelkezik arról, hogy a telefonok kamerái hogyan használhatók, és a telefonok tervezési nyelvét furcsa új helyre tolja. Ez egy óriási előrelépés a telefon hardverek tekintetében, és ez a csúcs is megmutatja. Ha Ön egyike azon sok embernek, akik előrendelték ezt a dolgot, azt hiszem, boldog leszel, bár megyünk az utazáson, hogy kitaláljuk, mikor és hogyan működik az arcazonosító mindenki mással.

EZ EGY ÚJ IPHONE

De ha nem előrendelted, gyanítom, hogy nem érezheti úgy, hogy egy ideig elhagyta. Az iPhone X óriási előrelépést jelenthet a hardver szempontjából, de az iOS 11-et ugyanúgy futtatja, mint a többi újabb iPhone, és az Animoji kivételével semmi sem fog hiányozni. Az arcazonosító úgy tűnik, mintha jó kiindulási pont lenne, de bizonyos fényviszonyok között feltétlenül ellentmondásos. És amíg a kedvenc alkalmazásai frissítésre kerülnek, nem fogod tudni használni az egész gyönyörű megjelenítést.

Mindez hozzáadja a már megismert dolgot: az iPhone X egy nagyon drága iPhone. Sok ember számára megéri. Sok ember számára nevetségessé válik. De alapvetően ez egy új iPhone, és ez azt jelenti, hogy valószínűleg már tudja, hogy egy ezer dollárt szeretne eltölteni.

Mivel ez a felülvizsgálat nem végleges, még nem értékeljük az iPhone X-et. Hagyja a kérdéseit és megjegyzéseit alább, és megpróbáljuk a legtöbbet foglalkozni a végső felülvizsgálatunkban, amennyit csak tudunk. Akkor is hozzáadjuk a pontszámot.