iPhone 12 Mini bevezetés és hátlap tokok

A mostani találgatások szerint lehet, hogy az Apple Dél-Koreát teszi az iPhone 12 Mini kiemelt célpontjává, ugyanis az idei modellek ott a szokásosnál hamarabb – vagy legalábbis a bevezetés egy korábbi pontján – kerülnek értékesítésre. Ahogy már olvastuk, a gyártás az alapanyag-beszerzés miatt lassabban halad, így több hullámban lesz elérhető az új iPhone 12 Mini. A készletek kezeléséhez az Apple különböző idősávokra osztja a forgalmazást, így az Egyesült Államok, Kanada és Európa lesznek azok, akik megvásárolhatják az eszközöket a bevezetéshez legközelebbi időpontban, tehát az első hullámban.

iPhone 12 Mini tokok és tartozékok

A bevezetéshez, a legújabb iPhone 12 Mini telefontokok természetesen időben társulnak. Az Apple idén, 2020-ban is a legjobb minőségű tartozékokkal igyekszik elnyerni a telefonjukat, töréstől mgvédeni vágyók szívét. A színes kínálatban megtalálhatók az vékony tokok, az átlátszó ütésálló iPhone 12 Mini tokok, valamint a gyári Apple bőrtokok is. Érdemes a készülék színének megfelelő hátlapot választani, hogy ne törje meg a nagy gonddal kialakított új szögletes dizájnt se.

A szögletesség egyes esetekben sajnos csúszósabbá teheti a készüléket, ezért érdemes törésálló üvegfóliával is felszerelni, amit viszont a gyártó hivatalosan nem árul, azonban könnyedén beszerezhetjük a Tokzone.hu oldaláról őket. A megbízható 9H védelemnek köszönhetően a kijelzőnk se megkaracolódni se elrepedni nem fog.

Az új készülék bevezetése

A keleti régiók általában a harmadik hullámban van, az új iPhone 12 modellek körülbelül 3-4 héttel az Egyesült Államok után kerülnek értékesítésre. Az Apple Inc. várhatóan a megszokott ütemtervnél előbb dobja piacra új iPhone 12 sorozatát, közölték hétfőn a források, mivel az amerikai technológiai titán több 5G-s felhasználót kíván ide vonzani.

A helyi távközlési szolgáltatók tisztviselői szerint október végén vagy november elején készülnek az iPhone 12 eladására. Az Apple még nem erősítette meg legújabb okostelefonjának megjelenési dátumát. De a külföldi műszaki szakértők azt jósolták, hogy az iPhone 12 október 13-án mutatkozhat be és október 23-án kerülhet forgalomba a kiválasztott piacokon. Amibe remélhetőleg, szokás szerint magyarország az első körbe fog tartozni.

Eltérő 5G támogatás régiónként

Általában az Apple körülbelül egy hónappal azután adta ki új okostelefonjait keleti országokban, hogy egyes országokban piacra dobta az első termékcsomagot. Például az iPhone 11 tavaly október 25-én került a helyi polcokra, miután az okostelefon szeptember 20-án került értékesítésre az Egyesült Államokban és más országokban.

Ez a piac természetesen a rivális Samsung otthoni piaca, de lehet egy egyszerű magyarázat: Az Apple a lehető legtöbbet akarja kihasználni az 5G támogatásában, így valószínűnek tűnik, hogy az idei évben a jó 5G infrastruktúrával rendelkező országokat prioritásként kezelik. Csak, hogy lássuk mekkora a konkurencia ebben az országban: A Samsung 67% -os piaci részesedéssel rendelkezik, az Apple a második helyen áll, 19% -kal.

Még mindig nem ismerjük az Apple részletes terveit az 5G támogatásról. Ellentmondó jelentések érkeztek arról, hogy a gyorsabb mmWave szabvány az iPhone 12 Mini / 12 Pro, vagy egyes országok esetében korlátozódik-e. Láttunk azonban egy közelmúltbeli nyomot arról, hogy a funkció országonként korlátozott lehet.

Négy iPhone 12 modellt várunk, ezek a várható nevek, amiket a szakértők tippelnek:

  • iPhone 12 mini: 5,4 hüvelykes
  • iPhone 12: 6,1 hüvelykes
  • iPhone 12 Pro: 6,1 hüvelykes
  • iPhone 12 Pro Max: 6,7 hüvelyk

Forrás: https://www.tokzone.hu